اشرف، ب.، موسوی بایگی، م.، کمالی، غ. و داوری، ک. 1391. ارزیابی تغییر مصرف آب گندم و چغندرقند با توجه به اثرات تغییر اقلیم در دو دهه آتی در دشتهای منتخب استان خراسان رضوی. نشریه آبیاری و زهکشی ایران، (2)6: 117-105.
خور سندی، ف.، پو رنگ، ن.، شاهی فر، ر.، عزیزیزهان، ع.ا. و سراییان، ل. 1387. ارزیابی آسیبپذیری و سازگاری بخش کشاورزی، دامپروری و شیلات نسبت به تغییر اقلیم در ایران، گزارش ارائهشده به کارگروه آسیبپذیری بخش کشاورزی دامپروری و شیلات، سازمان حفاظت از محیطزیست، شهریور 1387.
سرافروزه، ف.، جلالی، م.، جلالی، ط. و جمالی، ا. 1391. ارزیابی اثرات تغییر اقلیم آینده بر مصرف آب محصول گندم در تبریز. فصلنامه علمی پژوهشی فضای جغرافیایی، (12)37: 81-96.
سلیمانی ننادگانی، م.، پارسی نژاد، م.، عراقی نژاد، ش. و مساح بوانی، ع.1390. تاثیر تغییر اقلیم بر نیاز خالص آبیاری و عملکرد گندم دیم: مطالعه موردی بهشهر. نشریه آبوخاک (علوم و صنایع کشاورزی)، (2)25: 397-389.
شاه کرمی، ن.، مرید، س.، مساح بوانی، ع. و فهمی، ه. 1386. تحلیل ریسک تغییر در نیاز آبی محصولات کشاورزی در اثر پدیده تغییر اقلیم در شبکه آبیاری زایندهرود. کارگاه فنی اثرات تغییر اقلیم در مدیریت منابع آب، 24 بهمنماه 1386. تهران، ایران.
طاهر طلوع دل، پ.، صوفی زاده، س.، دیهیم فرد، ر. و کامبوزیا، ج. 1393. پیشبینی اثرات افزایش درجه حرارت ناشی از تغییر اقلیم آینده بر عملکرد ذرت در استان خوزستان. مجموعه مقالات اولین همایش الکترونیکی یافتههای نوین در محیطزیست و اکوسیستمهای کشاورزی.
کوچکی، ع. و نصیری، م. 1387. تأثیر تغییر اقلیم همراه با افزایش غلظت بر عملکرد گندم در ایران و ارزیابی راهکارهای سازگاری. مجله پژوهشهای زراعی ایران، 6(1): 153-139.
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، علیزاده، ا. و گنجعلی، ع. 1388. مدلسازی تأثیر تغییر اقلیم بر رفتار گلدهی زعفران. مجله پژوهشهای زراعی ایران، 7(2): 593-583.
مسّاح بوانی، ع. 1397. تدوین راهبردها و برنامه ملی سازگاری با تغییر اقلیم در بخش آب. گزارش مطالعات بخش اول: مفاهیم، تجارب و رویکردهای سازگاری با تغییر اقلیم (فصل 8: مروری بر اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش جهان و ایران به استناد گزارشهای بینالمللی و رویکردهای روششناسی). گزارش پروژه پژوهشکده منابع آب، موسسه تحقیقات آب، وزارت نیرو (در دست چاپ).
Bates, B., Kundzewicz, Z.W. and Palutikof, J. 2008. Climate change and water. Technical paper of the Intergovernmental Panel on Climate Change, IPCC Technical paper VI, IPCC Secretariat, Geneva, 210 pp.
FAO. 2016. Climate is changing: Food and agriculture must too. Food and Agriculture Organization of the Unite Nations Activity Work, on the Occasion of the World Food Day, 16 October, 2016.
FAO-OECD. 2012. Building resilience for adaptation to climate change in the agriculture sector. Proceedings of a Joint FAO/OECD Workshop. 23–24 April 2012, Rome, Italy.
Global Risks Report. 2018. The Global risk report, 13th Edition, World Economic Forum, Geneva, Switzerland, 2018.
Hatfield, J.L, Boote, K.J., Kimball, B.A., Wolfe, D.W., Ort. D.R., Izaurralde, R.C., Thomson, A.M., Morgan, J.A., Polley, H.W., Fay, P.A., Mader, T.L. and Hahn, G.L. 2008. The effects of climate change on agriculture, land resources, water resources, and biodiversity in the United States. U.S. Climate Change Science Program Synthesis and Assessment Product 4.3, Chapter 2: Agriculture.USDA ARS, May 2008.
Karajeh, F. and Steduto, P. 2014. Using AQUACROP to support climate change impact assessment in key agricultural sectors. 6th Expert Group Meeting on the Regional Initiative Water Resources and Socio-Economic Vulnerability in the Arab Region (RICCAR), 7-8 December 2014, Cairo, Egypt.
Parry, M.L., Rosenzweig, C., Iglesias, A., Livermore, M. and Fischer, G. 2004. Effects of climate change on global food production under SRES emissions and socio-economic scenarios. Global Environmental Change: 14: 53–67.
Iglesias, A. and Garroteb, L. 2015. Adaptation strategies for agricultural water management under climate change in Europe. Agricultural Water Management, 155:113-124.
Rosenzweig, C., Strzepek, K.M., Major, D.C., Iglesias, A., Yates, D.N., McCluskey, A. and Hillel, D. 2004. Water resources for agriculture in a changing climate: International case studies. Global Environmental Change, 14:345-360.
Tol, R.S.J. 2002. Estimates of the damage costs of climate Change: Part 1: Benchmark Estimates. Environmental and Resource Economics, 21(1):47-73