تافته، آ. و سپاسخواه، ع.ر. 1390. تحلیل بهرهوری اقتصادی آب و کود نیتروژن در آبیاری جویچهای یکدرمیان برای کشت کلزا. حفاظت منابع آبوخاک. 1(1): 1-9.
حقیقتی، ب.، برومند نسب، س. و ناصری، ع. 1394. تأثیر مدیریتهای مختلف کمآبیاری در روش آبیاری جویچهای و قطرهای نواری بر عملکرد سیبزمینی و بهرهوری آب. پژوهش آب در کشاورزی. 29(2): 181-193.
خشائی، ف.، بهمنش، ج.، رضاوردینژاد، و. و آزاد، ن. 1398. تأثیر مقدار آبیاری و تقسیط کود نیتروژن بر عملکرد، اجزای عملکرد و بهرهوری آب ذرت دانهای در آبیاری قطرهای زیرسطحی. پژوهش آب در کشاورزی. 33(4): 601-612.
درگاهی، ز.، نظری، ب.، رمضانی اعتدالی، ه. و مازندرانیزاده، ح. 1397. ارزیابی سامانههای نوین آبیاری با مفاهیم بهرهوری اقتصادی آب و راندمان آبیاری در استان قزوین. آبیاری و زهکشی ایران. 12 (3): 683-695.
سرخوش، ع. و ابوطالبیان، م.ع. 1392. کارایی مصرف نیتروژن، عملکرد و برخی خصوصیات زراعی ذرت تحت پرایم بذر و زمان کاربرد نیتروژن. بهزراعی کشاورزی. 15(3): 117-128.
سیدان، س.م. و متقی، م. 1398. تعیین بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب در زراعت ذرت دانهای و علوفهای تحت سامانههای آبیاری مدرن و سنتی در استان همدان. آب و توسعه پایدار. 6(1): 1-8.
سیدان، س.م. و منصوری، ح. 1398. ارزیابی بهرهوری آب در زراعت چغندرقند در سامانههای آبیاری نشتی و کلاسیک در استان همدان. بومشناسی کشاورزی. 11(2): 673-686.
سیدان، س.م.، بهراملو، ر. و ناصری، ا. 1397. تعیین بهرهوری مصرف آب در زراعت گندم با سیستم آبیاری بارانی و نشتی در استان همدان. آبیاری و زهکشی ایران. 12(3): 732-743.
صداقت، ن.ا.، پیردشتی، ه.ا.، صبوری، ح. و صداقت، م. 1395. تحلیل اقتصادی تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر عملکرد برنج. تحقیقات کاربردی اکوفیزیولوژی گیاهی. 3(2): 23-40.
کریمی، م. و جلینی، م. 1396. بررسی شاخصهای بهرهوری آب کشاورزی در محصولات مهم زراعی، مطالعه موردی: دشت مشهد (یادداشت فنی). آب و توسعه پایدار. 4(1): 133-138.
Ahmadi, S.H., Solgi, S. and Sepaskhah, A.R. 2019. Quinoa: A super or pseudo-super crop? Evidences from evapotranspiration, root growth, crop coefficients, and water productivity in a hot and semi-arid area under three planting densities. Agricultural Water Management. 225: 1-10.
Angeli, V., Miguel Silva, P., Crispim Massuela, D., Waleed Khan, M., Hamar, A., Khajehei, F., Graeff-Hönninger, S. and Piatti, C. 2020. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): An Overview of the Potentials of the “Golden Grain” and Socio-Economic and Environmental Aspects of Its Cultivation and Marketization. Foods. 9(2): 1-31.
Mehdi, C. and Hirich, A. 2018. Analysis of International Market of Quinoa based products. Conference: Conference: Managing Water Scarcity in River Basins: Innovation and Sustainable Development, Agadir, Morocco.
Moghimi, M.M. and Sepaskhah, A.R. 2015. Consideration of water productivity for farm water management in different conditions of water availability for dominant summer crops. Iran Agricultural Research. 33(2): 47-62.
Talebnejad, R. and Sepaskhah, A.R. 2015. Effect of deficit irrigation and different saline groundwater depths on yield and water productivity of quinoa. Agricultural Water Management. 159: 225-238.
Talebnejad, R. and Sepaskhah, A.R. 2016. Quinoa: a new crop for plant diversification under water and salinity stress conditions in Iran. In International Symposium on the Role of Plant Genetic Resources in Reclaiming Lands and Environment Deteriorated by Human and 1190 (pp. 101-106).
Telahigue, D. C., Yahia, L. B., Aljane, F., Belhouchett, K. and Toumi, L. 2017. Grain yield, biomass productivity and water use efficiency in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) under drought stress. Journal of Scientific Agriculture. 1: 222-232.
Wieme, R.A., Reganold, J.P., Crowder, D.W., Murphy, K.M. and Carpenter-Boggs, L.A. 2020. Productivity and soil quality of organic forage, quinoa, and grain cropping systems in the dryland Pacific Northwest, USA. Agriculture, Ecosystems and Environment. 293: 1-13.