ایزدی، ز.، اثنی عشری، م. و احمدوند، گ. 1388. تأثیر تنش خشکی بر عملکرد، میزان پرولین، قندهای محلول، کلروفیل، محتوای نسبی آب و میزان اسانس در نعناع فلفلی. مجله علوم و فنون باغبانی. 10 (3): 223-234.
بصیری، م.، قمری نیا، ه. و قبادی، م. 1399. اثر شدتهای مختلف کمآبی و شوری بر رشد برگ، ساقه و ریشه گیاه نعناع فلفلی. نشریه مدیریت آب و آبیاری. 10 (1): 1-14.
پارسا، م.، کمائی، ر. و یوسفی، ب. 1398. تأثیر کودهای زیستی، عناصر ریزمغذی و کودهای شیمیایی بر عملکرد و عناصر موجود در گیاه نعناع فلفلی در شرایط تنش خشکی. نشریه علمی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 35 (5): 860-875.
پیرزاد، ع.، شکیبا، م.، زهتاب سلماسی، س. و محمدی، س، م. 1394. تأثیر تنش آبی بر میزان جذب برخی عناصر غذایی در بابونه آلمانی. نشریه زراعت (پژوهش و سازندگی). 106: 1-7.
جعفری، ط.، ایرانبخش، ع.، کمالی علیآباد، ک.، دانشمند، ف. و سیفتی، ا. 1400. تأثیر سطوح تنش شوری بر برخی پارامترهای رشد، غلظت یونهای معدنی، اسمولیتها، آنتی اکسیدانهای غیر آنزیمی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در سه ژنوتیپ کینوا. مجله تازههای بیوتکنولوژی سلولی و مولکولی. 12 (45): 63-85.
جهانبازی گوجانی، ح.، حسینی نصر، م.، ثاقب طالبی، خ. و حجتی، م. 1393. تأثیر تنش شوری بر فاکتورهای رویشی، پرولین، رنگیزههای گیاهی و جذب عناصر در اندام هوایی چهار گونه بادام وحشی. مجله پژوهشهای گیاهی. 27 (5): 777-787.
حکمآبادی، ک.، نوریان، س.، نریمانی، ر. و مقدم، م. 1396. تأثیر تفاله چغندر بر خصوصیات بیوشیمیایی، رنگیزههای فتوسنتزی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ نعناع فلفلی در شرایط تنش خشکی. علوم و فنون کشتهای گلخانهای. 8 (1): 135-144.
خیری، ع.، توری، ه. و مرتضوی، ن. 1396. تأثیر تنش خشکی و جاسمونیک اسید روی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی. دوماهنامه علمی-پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 33 (2): 268-280.
دانایی، ا. و عبدوسی، و. 1400. اثر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی تحت تنش شوری. نشریه علمی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 37 (1): 98-112.
روحانی، ن.، نعمتی، ح.، مقدم، م. و اردکانیان، و. 1395. اثر تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیک و چگونگی جذب عناصر سدیم و پتاسیم در اندام هوایی و غده سه رقم تربچه. علوم و فنون کشتهای گلخانهای. 7 (27): 169-178.
سعیدیپور، س. 1396. اثر تنش شوری بر عملکرد، غلظت و توزیع برخی عناصر در اندامهای مختلف دورقم برنج. فصلنامه علمی پژوهشی فیزیولوژی گیاهان زراعی. 9 (36): 27-40.
سودایی زاده، ح. و منصوری، ف. 1393. اثر تنش خشکی بر تجمع ماده خشک، غلظت عناصر غذایی و قندهای محلول در گیاه دارویی مریمگلی. دوفصنامه علمی-پژوهشی خشک بوم. 4 (1): 1-9.
شهریاری س. 1390. بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر خصوصیات رویشی، میزان، عملکرد و اجزاء اسانس نعناع فلفلی. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشکده کشاورزی. دانشگاه فردوسی مشهد.
صداقت، م.ح. و توکلی صابری، م.ح. 1384. گیاهان دارویی. انتشارات روزبهان. تهران. 264.
عزیزآبادی، ا.، گلچین، ا. و دلاور، م.ا. 1393. تأثیر پتاسیم و تنش خشکی بر شاخصهای رشد و غلظت عناصر غذایی برگ گیاه گلرنگ. علوم و فنون کشتهای گلخانهای. 5 (19): 65-79.
قربانی، م.، موحدی، ز.، خیری، ع. و رستمی، م. 1397. ﺗﺄﺛﻴﺮ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ از ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ و ﻛﻤﻴﺖ و ﻛﻴﻔﻴﺖ اﺳﺎﻧﺲ نعناع فلفلی. نشریه تنشهای محیطی در علوم زراعی. 11 (2): 413-420.
کامروا، س.، بابائیان جلودار، نادعلی. و باقری، نادعلی. 1396. تأثیر تنش خشکی بر صفات کلروفیل و پرولین در ژنوتیپهای مختلف سویا. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی. 9 (23): 95-104.
گرگینی شبانکاره، ح.، ساعدی، ف.، صبوری، ف. و اصغری پور، م.ر. 1394. بررسی تأثیر کمآبی بر شاخصهای رشدی، محتوای نسبی آب و درصد اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی. همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، دانشگاه شهید بهشتی، ایران.
محمدی ساردوئیه، س.، برومند، ن. و مقبلی، ا. 1397. اثر گونههای مختلف میکوریزا بر غلظت عناصر غذایی، عملکرد بوته و خاصیت آنتی اکسدانی نعناع فلفلی تحت تنش شوری. نشریه مدیریت خاک و تولید پایدار. 8 (4): 127-142.
وطنخواه، ا.، کلانتری، ب. و عندلیبی ب. 1396. اثر متیل جاسمونات و تنش شوری بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و فیتو شیمیایی گیاه نعناع فلفلی. نشریه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 33 (3): 465-449.
Arnon, A.N. 1967. Method of extraction of chlorophyll in the plants. Agronomy Journal. 23:112-121.
Caparros, P.G., Romero, M.J., Lianderal, A., Cemano, P., Lao, M.T. and Segura, M.L. 2019. Effects of Drought Stress on Biomass, Essential Oil Content, Nutritional Parameters, and Costs of Production in Six Lamiaceae Species. Water. 11 (3): 1-12.
De La Luz, L. 2004. Chilling-enhanced photo–oxidation, the peoxidative destruction of lipids during chilling injury to photosynthesis and ultrastructure. Plant Physiol. 83:278–282.
Eccles, R. 1994 Menthol cooling compounds. Pharmacy and Pharmacology. 46: 618-30.
Fleming, T. 1998. PDR for herbal medicines.1st Ed. Medical Economics Company, Montvale, 800 p.
Foster, S. 1996. Peppermint: (Mentha piperita L.). American Botanical Council-Botantical Series. 306: 3- 8.
Husain, S., Geissler, N. and Koyro, H. W. 2013. Effect of NaCl salinity on (Atriplex nummularia L) with special emphasis on carbon and nitrogen metabolism. Journal of Acta Physiol Plant. 35: 1025–1038.
Munns, R. 2005. Genes and Salt Tolerance: Bringing Them Together. New Ohytologist. 167: 645-663.
Pirasteh-Anosheh, H., Emam Y. and Sepaskhah. A. R. 2015. Improving barley performance by proper foliar applied salicylic-acid under saline conditions. Int. J. Plant Prod. 9: 467-486.
Roodbari, N., Roodbari, S.H., Ganjali, A., Sabeghi nejad, F. and Ansarifar, M. 2013. The Effect of Salinity Stress on Growth Parameters and Essential oil percentage of Peppermint (Mentha piperita L.). International Advanced Biological and Biomedical Research, 1(9): 1009-1015.