احمدی، م.، خاشعی سیوکی، ع. و سیاری، م.ح. 1395. بررسی مدل مناسب تعیین نیاز آبی زعفران (Crocus sativus L.) و تعیین میزان تنشهای آبی وارده. نشریه بومشناسی کشاورزی. 8 (4): 505-520.
اقحوانی شجری، م.، رضوانیمقدم، پ.، کوچکی، ع.، فلاحی، ح. و طاهرپور کلانتری، ر. 1393. ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.). نشریه زراعت و فناوری زعفران. 2 (4): 311-322.
آمارنامه جهاد کشاورزی. 1398. آمارنامه کشاورزی سال 1397. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات.
بهدانی، م.ع. و فلاحی. ح.ر. 1395. زعفران: دانش فنی مبتنی بر رهیافتهای پژوهشی. زعفران و تنشهای محیطی. دانشگاه بیرجند، جهاد دانشگاهی (دانشگاه فردوسی مشهد). 412.
ثابت تیموری، م.، کافی، م.، اورسجی، ز. و اروجی، ک. 1389. اثر تنش خشکی، اندازه و پوشش بنه بر خصوصیات مورفواکوفیزیولوژیکی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط گلخانه. نشریه بوم شناسی کشاورزی. 2 (2): 323-334.
جلیلی، ا.، گنجآبادی، ف.، حبیبی، د. و عیوضی، ع. 1398. مطالعه برهمکنش کود بیولوژیک نیتروکسین و مدیریت آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.). نشریه زراعت و فناوری زعفران. 7 (3): 319-330.
حسینی، م. و رحیمی، ح. 1396. اثر رژیمهای رطوبتی بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران. نشریه پژوهشهای زعفران. 5 (2): 247-255.
دهقانی بیدگلی، ر.، سالاری، ا. و بشیری، م. 1398. تأثیر رژیمهای آبیاری بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کلاله زعفران. نشریه پژوهشهای زعفران. 7 (1): 109-122.
شیرزادی لسکوکلایه، س.، صبوحی صابونی، م.، کیخا، ا.ع. و داوری، ک. 1396. مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور). نشریه زراعت و فناوری زعفران. 149-160.
صفری، ا.، آسودار، م.ا.، قاسمینژاد، م. و ابدالی مشهدی، ع. 1392. تأثیر حفظ بقا، روشهای مختلف خاکورزی حفاظتی و کاشت بر خصوصیات فیزیکی خاک و عملکرد گندم. نشریه دانش کشاورزی و تولید پایدار. 23 (2): 49-59.
غلامی، م.، کافی، م.، خزایی، ح.م. و ابرقوئی، ح. 1398. بررسی برخی روشهای مدیریت تغذیه و آبیاری بهمنظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک. نشریه زراعت و فناوری زعفران. 7 (2): 207-225.
فولادیوندا، س.، آیینهبند، ا. و نارکی، ف. 1389. ارزیابی روشهای مختلف خاکورزی و مقدار بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) در شرایط دیم. نشریه پژوهشهای زراعی ایران. 8 (2): 213-224.
کافی، م.، راشدمحصل، م. ح.، کوچکی، ک. و ملافیلابی، ک. 1381. زعفران، فناوری تولید و فرآوری. آبیاری. زبان و ادب. 279.
کریمی فرزقی، م.، خزاعی، ح.ر.، کافی، م. و نظامی، ا. 1397. مقایسه تأثیر روشها و سطوح آبیاری بر سطح برگ و تولید بنه دختری در گیاه زعفران (Crocus sativus L.). نشریه زراعت و فناوری زعفران. 6 (3): 279-290.
کوچکی، ع. 1392. پژوهشهای زراعی زعفران در ایران: روند گذشته و نگاهی به آینده. نشریه زراعت و فناوری زعفران. 1 (1): 3-21.
کوچکی، ع.، سیدی، س.م. و جمشید عینی، م. 1393. کارایی جذب نیتروژن در زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر سطوح آبیاری و کشت پر تراکم بنه. مجله بهزراعی نهال و بذر. 2-30 (4): 441-456.
محمدآبادی، ع.ا.، رضوانیمقدم، پ. و فلاحی، ج. 1390. اثرات الگوی کاشت و زمان اولین آبیاری بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.). نشریه بوم شناسی کشاورزی. 3 (1): 84-93.
مردانی بولداجی، ا. 1385. مدیریت منابع آب و مقابله با خشکی در کشاورزی. نشریه جهاد. 272: 202-210.
معینالدینی، ز.، سالارپور، م. و محمدی، ح. 1394. پیامد افزایش قیمت آب و کاهش آب آبیاری در مزارع مصرف کننده آب سطحی استان کرمان با استفاده از رهیافت برنامه ریزی مثبت تصحیح شده. نشریه اقتصاد کشاورزی و توسعه. 23 (89): 21-46.
Gresta, F., Lombardo, G.M., Siracusa, L. and Ruberto, G. 2008. Saffron, an alternative crop for sustainable agricultural systems. A review. Agronomy for Sustainable Development. 21: 88-91.
Juan, J.A., Corcoles, H.L., M-Munoz, R. and Picornell, R. 2009. Yield and yield components of saffron under different cropping systems. Industrial Crops and Products. 30: 212–219.
Koocheki, A. and Seyyedi, S.M. 2015. Relationship between nitrogen and phosphorus use efficiency in saffron (Crocus sativus L.) as affected by mother corm size and fertilization. Industrial Crops and Products. 71: 128–137.
Koocheki, A., Seyyedi, S.M. and Gharaei, S. 2016. Evaluation of the effects of saffron-cumin intercropping on growth, quality and land equivalent ratio under semi-arid conditions. Scientia Horticulturae. 201: 190–198.
Koocheki, A., Seyyedi, S.M. and Jamshid Eyni, M. 2014. Irrigation levels and dense planting affect flower yield and phosphorus concentration of saffron corms under semi-arid region of Mashhad, Northeast Iran. Scientia Horticulturae. 180: 147–155.
Koocheki, A., Seyyedi, S.M. and Jamshid Eyni, M. 2014. Irrigation levels and dense planting affect flower yield and phosphorus concentration of saffron corms under semi-arid region of Mashhad, Northeast Iran. Scientia Horticulturae. 180: 147–155.
Renau-Morata, B., Nebauer, S.G., Sánchez, M., and Molina, R.V. 2012. Effect of corm size, water stress and cultivation conditions on photosynthesis and biomass partitioning during the vegetative growth of saffron (Crocus sativus L.). Industrial Crops and Products, 39: 40–46.
Temperini, O., Rea, R., Temperini, A., Colla, G., and Rouphael, Y. 2009. Evaluation of saffron (Crocus sativus L.) production in Italy: Effects of the age of saffron fields and plant density. Food, Agriculture and Environment, 7: 19-23