اکبرزاده، ع.، شاهنظری، ع.، ضیاتبار احمدی، م.خ. و اکبرزاده، م. 1397. اثر سطوح مختلف آبیاری بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی. نشریه علوم و مهندسی آبیاری. 41 (4): 107-118.
احسانی، م. و خالدی، ه. 1382. بهرهوری آب کشاورزی. کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران. 82: 109-110.
امیرمرادی، ش.، رضوانی مقدم، پ.، کوچکی، ع.ر.، دانش، ش. و فتوت، ا. 1396. اﺛﺮ ﮐﺎدﻣﯿﻢ و ﺳﺮب ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﻤﯽ و درﺻﺪ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ. نشریه بومشناسی کشاورزی. 9 (1): 142-157.
باقریان، ع.، سعیدی سار، س.، عباسپور، ح. و مسعودیان، ن. 1395. بررسی تأثیر تنش خشکی و شوری بر جوانهزنی گیاه نعناع فلفلی. دومین همایش ملی علوم زیستی. اردیبهشت. دامغان.
بصیری، م.، قمری نیا، ه. و قبادی، م. 1399. اثر شدتهای مختلف کمآبی و شوری بر رشد برگ، ساقه و ریشه گیاه نعناع فلفلی. نشریه مدیریت آب و آبیاری. 10 (1): 1-14.
دانشورراد، ن.، ساجدی، ن. ع. و نائینی، م.ر. 1397. تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک و سلنیوم بر تحمل تنش شوری و عملکرد اسانس گیاه بادرشبویه. نشریه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 34 (6): 963-975.
جمالی، ص.، بانژاد، ح.، صفری زاده ثانی، ع. و هادی، ب. 1401. ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح آﺑﯿﺎری ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﻬﺮهوری ﻣﺼﺮف آب ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎ ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری. نشریه علوم آب و خاک. 26(1): 131-146.
حاجی بلند، ر.، کیوان فر، ن.، جودمند، ا.، رضائی، ح. و نژادمحمد، ی. 1393. ﺗﺄﺛﻴﺮ ﺗﻴﻤﺎر ﺳﻠﻨﻴﻢ روی ﺗﺤﻤﻞ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﻜﻲ در ﮔﻴﺎه ﻛﻠﺰا. نشریه پژوهشهای گیاهی. 27 (4): 557-568.
خادمی آستانه، ر.، طباطبائی، س.ج. و بلندنظر، ص.ع. 1396. تأثیر ﺳﻠﻨﻴﻮم ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﻜﺮد و وﻳﮋﮔﻲهای روﻳﺸﻲ ﻛﻠﻢ تکمهای کشتشده در ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴﻚ. 1396. نشریه علوم باغبانی. 31 (1): 167-179.
خراسانی نژاد، س.، سلطانلو، ح.، رمضان پور، س.س.، هادیان، ج. و آتشی، ج. 1394. اثر تنش خشکی روی برخی خصوصیات مورفولوژیکی، کمیت و کیفیت اسانس در اسوخودوس. نشریه به زراعی کشاورزی. 17 (4): 979-988.
سلاح ورزی، ی.، سرفراز، س.، ذبیحی، م. و کمالی، م. 1399. بررسی اثر زئولیت و بافت خاک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه پرچینی برگ نو در سطوح مختلف آبیاری. نشریه علوم باغبانی. 34 (3): 451-463.
شمسایی، ا.، آران، م. و فاخری، ب. 1399. تأثیر محلولپاشی سلنیوم بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی رزماری تحت تنش خشکی. نشریه تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک. 2 (2): 127-140.
شهریاری، س. 1390. بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر خصوصیات رویشی، میزان، عملکرد و اجزاء اسانس نعناع فلفلی. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشکده کشاورزی. دانشگاه فردوسی مشهد.
شهریاری، س.، عزیزی، م.، آرویی، ح. و انصاری، ح. 1392. اﺛﺮ رژیمهای ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎری و اﻧﻮاع خاکپوش ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت روﻳﺸﻲ و ﻣﻴﺰان اﺳﺎﻧﺲ نعنا فلفلی. نشریه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 29 (3): 568-582.
صمصام شریعت، ح. 1383. گزیده گیاهان دارویی. فصل دوم. انتشارات مانی. 1034.
عزیزی، م.، شهریاری، س.، آروئی، ح. و انصاری، ح. 1394. بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری و انواع مالچ بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی. نشریه علوم باغبانی. 29 (1): 11-21.
قربانی، م.، موحدی، ز.، خیری، ع. و رستمی، م. 1397. ﺗﺄﺛﻴﺮ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ از ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ و ﻛﻤﻴﺖ و ﻛﻴﻔﻴﺖ اﺳﺎﻧﺲ نعناع فلفلی. نشریه تنشهای محیطی در علوم زراعی. 11 (2): 413-420.
قره باغلی، ن. و سپهری، ع. 1397. اثر سلنیوم بر جذب کادمیوم، خصوصیات رشدی و فتوسنتزی گیاهچه سیر در معرض کادمیوم و کلرید سدیم در شرایط هیدروپونیک. نشریه تنشهای محیطی در علوم زراعی. 11 (2): 435-448.
کشاورز، ع. و دهقانیسانیج، ح. 1391. شاخص بهرهوری آب و راهکار آتیه کشاورزی کشور. فصلنامه راهبرد اقتصادی. 1 (1): 199-233.
گرگینی شبانکاره، ح.، فاخری، ب. و محمدپور وشوایی، ر. 1394. تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه. نشریه علوم گیاهان زراعی ایران. 46 (4): 673-686.
مکاری، م.، عابدین پور، م. و دهقان، ه. 1399. ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺿﺮﺍﻳﺐ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺗﺎﺑﻊ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺁﺏ - ﺷﻮﺭی - ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺷﻠﻐﻢ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ کاشمر. نشریه پژوهش آب ایران. 14 (2): 111-119.
وطنخواه، ا.، کلانتری، ب. و عندلیبی ب. 1396. اثر متیل جاسمونات و تنش شوری بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و فیتو شیمیایی گیاه نعناع فلفلی. نشریه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 33 (3): 465-449.
Cartes, P., Gianfreda, L. and Mora, M. L. 2005. Uptake of selenium and its antioxidant activity in ryegrass when applied as selenate and selenite forms, Plant and Soil, 276: 359-367.
Chukala, A.D., Krol, M.S. and Hoekstra, A.Y. 2015, Green and blue water footprint reduction in irrigated agriculture: Effect og irrigation techniques, irrigation strategies and mulching. Hydrol. Earth Syst. Sci. 19: 4877-4891.
Croteau, R., Ketchum, R., Long, R., Kaspera, R. and Wildung, M. 2006. Taxol biosynthesis and molecular genetics. Phytochemistry reviews. 5(1): 75-97.
Feng, R., Wei, C. and Tu, M. 2013. The roles of selenium in protecting plants against abiotic stresses. Environmental and Experimental Botany. 87: 58-68.
Liang, Y., Nikolic, M., Belenger, R., and Gong, H. and Song, A. 2015. Silicon-mediated tolerance to salt stress. Silicon in agriculture. P.123-142.
Molden, D., Oweis, T., Steduto, P., Bindraban, P., Munir, A., Hanjra, M.A. and Kijne, J. 2010. Improving agricultural water productivity: Between optimism and caution. Agricultural Water Management. 97: 528-535.
Munns, R. 2005. Genes and Salt Tolerance: Bringing Them Together. New Ohytologist. 167: 645-663.
Sydney de Sousa, A., Soares, P.M.G., Saldanha de Almeida, A.N., Rufino Maia, A., Prata de Souza, E, and Sampaio Assreuy, AN. 2010. Antispasmodic effect of Mentha piperita essential oil on tracheal smooth muscle of rats. Journal of ethnopharmacology. 130:433-436.
Trajkova, F., Papadantonakis, N. and Savvas, D. 2006. Comparative effects of nacl and cacl2 salinity on cucumber grown in a closed hydroponic system. Hortscience: a publication of the American Society for Horticultural Science. 41(41):437-441.
Wildung, M.R. and Croteau, R.B. 2005. Genetic engineering of peppermint for improved essential oil composition and yield. Transgenic Research. 14(4): 365-372.
Yuan, B. Z., Kang, Y, and Nishiyama, S. 2001. Drip irrigation scheduling for tomatoes in unheated greenhouse. Irrigation Science. 20: 149 – 154.